Průvodce světem fermentace podle farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu /

Hlavní autor: Lukas, Kathryn, 1963-
Další autoři: Peterson, Shane, 1983-, Wolfinger, Eric, Benešová, Martina
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Olomouc : ANAG, [2021]
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Březnice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
3179900955 6080162 (neuvedeno) Dostupné