Konec plýtvání jídlem : více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potraviny /
Publikace přináší rady, jak omezit plýtvání potravinami, chránit životní prostředí a ušetřit. Kuchařské recepty ke zpracování ovoce a zeleniny, nakládání, sušení, kvašení.
Další autoři: | Podlešáková, Štěpánka |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Kazda,
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 64 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Nové Strašecí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
3179901345 | 6080548 | (neuvedeno) | Dostupné |