Konec plýtvání jídlem : více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potraviny /

Publikace přináší rady, jak omezit plýtvání potravinami, chránit životní prostředí a ušetřit. Kuchařské recepty ke zpracování ovoce a zeleniny, nakládání, sušení, kvašení.

Další autoři: Podlešáková, Štěpánka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Kazda, 2020
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 64
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Nové Strašecí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
3179901345 6080548 (neuvedeno) Dostupné