Živá kuchyně, cesta ke zdraví : vše, co potřebujete vědět o živé stravě a o tom, jak revolučně ozdravit svůj jídelníček a životní styl /
Autorka představuje živou stravu jako nejlepší variantu zdravého životního stylu. Přehledně popisuje přípravu syrových pokrmů a nutné pomůcky, přístroje a jejich použití. V pestré škále receptů jsou mimo jiné, nápoje, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty, šťávy a koktejly. Kniha je doplněna názorn...
Hlavní autor: | Wignall, Judita |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Praha] :
Synergie,
c2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Raw food (Synergie)
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Chýně
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
450460106599 | CHN/5741 | 64 | 1-Naučná literatura | Dostupné |