Živá kuchyně, cesta ke zdraví : vše, co potřebujete vědět o živé stravě a o tom, jak revolučně ozdravit svůj jídelníček a životní styl /

Autorka představuje živou stravu jako nejlepší variantu zdravého životního stylu. Přehledně popisuje přípravu syrových pokrmů a nutné pomůcky, přístroje a jejich použití. V pestré škále receptů jsou mimo jiné, nápoje, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty, šťávy a koktejly. Kniha je doplněna názorn...

Celý popis

Hlavní autor: Wignall, Judita
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Praha] : Synergie, c2014
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Raw food (Synergie)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Chýně

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
450460106599 CHN/5741 64 1-Naučná literatura Dostupné