K čemu jsou diety : a mnoho dalšího o správném jídle a cvičení /

Autor seznamuje s optimální stravou pro zdraví a vyvrací přitom některé omyly ve výživě. Dále se zabývá problematikou obezity a jejími příčinami. Podrobně rozebírá různé výživové styly a různé druhy diet (nízkosacharidové, vysokoproteinové, GAPS), půst či přerušované hladovění....

Celý popis

Hlavní autor: Fořt, Petr, 1946-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: PRAHA
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Chýně

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
450460105007 CHN/4150 61 1-Naučná literatura Dostupné