Kuře na šedesát způsobů : předpisy, dobré rady, jak nakupovat /
Jednoduché a srozumitelné popisy kuchařských postupů a návodů na přípravu kuřecích pokrmů. Přehled potřebných surovin, údaje o výživných hodnotách a době přípravy. Předpisy nabízejí drůbeží saláty, kuře dušené, smažené, upravené na pánvi, v troubě, kuřecí droby a polévky. Kuchařka obsahuje i rady a...
Další autoři: | Štumpf, Eugen, 1929-2014 |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group - Ikar a Knižní klub,
2001
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Nová kuchyně
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Chýně
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
450460104948 | CHN/4091 | 64 | 1-Naučná literatura | Dostupné |