Kuře na šedesát způsobů : předpisy, dobré rady, jak nakupovat /

Jednoduché a srozumitelné popisy kuchařských postupů a návodů na přípravu kuřecích pokrmů. Přehled potřebných surovin, údaje o výživných hodnotách a době přípravy. Předpisy nabízejí drůbeží saláty, kuře dušené, smažené, upravené na pánvi, v troubě, kuřecí droby a polévky. Kuchařka obsahuje i rady a...

Celý popis

Další autoři: Štumpf, Eugen, 1929-2014
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group - Ikar a Knižní klub, 2001
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Nová kuchyně
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Chýně

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
450460104948 CHN/4091 64 1-Naučná literatura Dostupné